zoekmachine optimalisatie

Beter gevonden worden bij de zoekmachines

De mogelijkheden

1) Website Optimalisatie & Yoast updaten en bijhouden

Om je WordPress website te optimaliseren voor de zoekmachines gebruik je de Yoast plugin. Iedere pagina van je website moet een unieke titel, omschrijving en zoekwoorden bevatten. Omdat Google samenwerkt met WordPress zorgt dat ervoor dat je site snel en goed geindexeerd wordt.
Yoast geeft je tips hoe lang je titel bijvoorbeeld moet zijn en of de pagina textueel goed in elkaar zit. Dit zijn tijdrovende werkzaamheden waar je zeer regelmatig aandacht aan moet besteden.
Onze specialisten nemen je dit werk graag uit handen. Geef zelf aan hoeveel tijd je wilt dat wij aan je site besteden.

2) Problemen oplossen na een SEO check

Er bestaan tegenwoordig veel gratis en betaalde SEO tools of pakketten zoals de RankingApp, RankingCoach of Websitepromotor, die je vertellen wat er mis is met je website en die je precies vertellen wat je moet aanpassen. Dit alles zodat je site beter gaat scoren bij de zoekmachines.
Maar wat nou als je geen verstand hebt van het bijhouden van je site, HTML, een robots.txt bestand maken of een XML sitemap plaatsen?
Dan heb je experts nodig die deze zaken voor je oplossen.

3) Veiligheid – Website update abonnement

Hoe belangrijk is je website voor je bedrijf? Kan je het je veroorloven dat je site er misschien 1 of 2 dagen uitligt?
Misschien is je website wel de spil die jouw bedrijf draaiende houdt en kan je ‘m niet meer missen. Twee dagen omzet mislopen kan dan dramatische gevolgen hebben.
Daarom is het zaak om je site altijd te updaten. Zorg ervoor dat hackers geen kans krijgen om je site onderuit te halen. Laat je site iedere maand updaten zodat de kans dat je site gehackt wordt minimaal is en je geen omzet hoeft te missen.

4) Concurrenten analyse

Als je een zoekopdracht doet bij bijv. Google of een andere zoekmachine voor een product of dienst die je aanbiedt krijg je ook resultaten te zien van je concurrenten. Misschien doen zij het wel veel beter dan jouw website. Wat doe je er dan aan om beter te scoren dan je concurrent?
Als eerste moet je in kaart brengen welke zoekwoorden voor jou belangrijk zijn en hoe het komt dat jouw concurrent op deze woorden beter scoort. Daarna zal jouw site geoptimaliseerd moeten gaan worden.
Een concurrenten analyse gaat dus altijd samen met het pakket Updaten en Bijhouden van Yoast.

5) Zoekwoorden targetten

Jij weet als geen ander alles over je product of dienst. Dat betekent ook dat bepaalde zoekwoorden heel belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Op welke woorden wil je gevonden worden bij de zoekmachines? En heb je die woorden ook verwerkt op de pagina’s van je website?
Zoekmachine spiders zoeken naar overeenkomsten. Als een zoekwoord regelmatig op diverse plaatsen op je site tevoorschijn komt zal dat wel een belangrijk woord voor je zijn. Op hoe meer plaatsen hij ze vindt, hoe beter je site zal gaan scoren bij de zoekresultaten.

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is…
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie…
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is.…
Hoe hou je een iemand langer op je website? Door een animatie filmpje over je product of dienst te tonen…
Door regelmatig iets van je te laten horen via het sturen van een nieuwsbrief zorg je ervoor dat jouw klanten…
Search Engine Optimization of SEO zorgt ervoor dat je site beter gaat scoren bij de zoekmachines. Een succesvolle site moet…
Om actief te zijn op Social media heb je een LinkedIn, Instagram of een Facebook account nodig. Daarnaast is het…
Regelmatig unieke content creëren is heel belangrijk voor social media en je ranking bij de zoekmachines. Ben je geen schrijver,…
Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is…

Vind de professional die past bij JOU

Wij beschikken over zelfstandig professionals die hun eigen expertise hebben op het gebied van zoekmachine optimalisatie.