Problemen

Website Problemen = Denken in problemen

Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Je bent iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft. Eigenlijk doe je altijd alles zelf  en als je niet weet hoe iets werkt, zorg je ervoor dat je een cursus volgt. Maar toch loop je regelmatig tegen zaken aan waar je kennis niet toereikend is.

Je voelt je niet in controle en hebt een onbestemd gevoel. Daardoor schuif je website problemen voor je uit en kom je niet verder.

Mijn website doet het niet meer

Ik zit op LinkedIn maar het levert niet genoeg op

Problemen met je website kunnen heel uiteenlopend zijn, maar wat het probleem ook is, je wilt dat het goed wordt opgelost.

Je hebt al contact opgenomen met je provider. Maar ja… die kunnen niet echt helpen. En je hebt geen idee wie je moet inhuren. Een duur bureau of juist een ZZP-er. Vind dan maar eens de juiste.

 

Wat moet ik nou op LinkedIn posten als bedrijf zodat ik er meer uit kan halen?

Regelmatig een bericht op LinkedIn plaatsen is niet jouw ding. Je hebt geen inspiratie en als je als iets post vindt niemand het leuk. Frustrerend, helemaal al je ziet dat je concurrent heel veel volgers heeft.

Ik geef te veel geld uit aan Google Adwords

Mijn nieuwsbrief wordt niet meer gelezen

Iedere maand geef ik bakken geld uit aan advertenties op Google met Adwords. Ik heb alleen het idee dat het niet meer werkt.

De zoekwoorden die ik opgeef en waarvan ik denk dat klanten daarop zoeken, worden iedere dag duurder. Ik heb het idee dat de kosten hoger zijn dan de opbrengsten.

Vroeger kreeg ik leuke reacties op mijn maandelijkse nieuwsbrief. Dat is gestopt. Wat doe ik verkeerd?

Ik probeer iedere maand een leuke nieuwsbrief te versturen maar heb het idee dat niemand ‘m meer leest. Ik krijg er geen nieuwe bestellingen door dus blijkbaar slaat mijn boodschap niet meer aan.

Ik heb een SEO check gedaan maar snap er niets van.

Mijn website ziet er op mobiel niet hetzelfde uit.

Uit het rapport blijkt dat mijn site veel fouten bevat. Maar ik ben geen expert en heb geen idee wat ik moet doen.

De kreten vliegen me om de oren. Een XML sitemap of robots.txt bestand schijnt heel belangrijk te zijn, maar ik weet niet wat het is en heb ook geen zin om me daarin te verdiepen.

Mijn nieuwe website zou responsive moeten zijn maar komt niet goed in beeld op mijn telefoon.

Ik probeer het menu netjes te tonen op de mobiele versie van mijn website en het lukt me niet. Ik heb er te weinig verstand van en ben bang dat ik iets verpruts als ik het verkeerd doe.

Statistieken

Onze Opdrachten

WORDPRESS WEBSITES
97%
E-COMMERCE
78%
MARKETING FUNNELS BOUWEN
63%
LEADS EN SALES GENEREREN
50%
Wat we doen

Onze Missie

Wij vormende de verbindende schakel tussen jouw online inspanningen en een flexibele inzet van expert om samen jouw doelen te verwezelijken.

  • MKB Bedrijven
  • Zelfstandig Professionals
  • E-commerce Platformen
  • Social Impact Projecten
  • Non-profit Organisaties

Stel jouw vraag en kom in contact met onze experts!