Over Ons

WebHulp.nl - Over Ons

Er zijn in Nederland heel veel ZZP-ers actief met internetdiensten.
 Van sitebouwer tot tekstschrijvers, van seo experts tot social media marketeers. En aan de andere kant zijn er bedrijven die hun opdrachten willen uitbesteden. De keuze is dan één allround reclamebureau of vijf losse ZZP-ers inhuren. En daar zit nu net het probleem.

Doordat ondernemers geen zin hebben om met iedereen contact te onderhouden en contracten aan te gaan met allemaal losse
 partijen valt dan snel weer de keuze op dat grote bureau.  Eind 2018 dachten een paar mensen in Leeuwarden: dat moet toch slimmer kunnen?

Onderzoek

Als eerste werd gestart met een marktonderzoek en een marketingplan.  Mkb’ers in de provincie Friesland kunnen subsidie ontvangen voor het vergroten van hun kennisniveau op het gebied van bedrijfsontwikkeling. Dankzij een subsidie van SSN kon gestart worden met het eerste fase van ons bedrijfsplan.

Start-up

Met hulp van adviseurs zoals YNbusiness kreeg het plan steeds beter vorm. En op de achtergrond werd hard gewerkt aan de eerste versie van een platform.

Samen met een incubator en een investeerder zagen we kans om de mooie domeinnaam WebHulp.nl te bemachtigen. Een domeinnaam die precies beschrijft wat we gaan doen.

Het Nieuwe Werken

WebHulp is het centrale aanspreekpunt voor de grotere opdrachten. En wij zijn samen met een groot netwerk de uitvoerders van diezelfde opdrachten.  We komen bij elkaar om de klus te klaren. En als de klus klaar is 
door naar de volgende opdrachtgever. Zo kan de ZZP genieten van maximale vrijheid en heeft de ondernemer met een webhulp vraag altijd de beschikking over de beste 
professionals in zijn of haar vakgebied.

We zien onszelf tot eind 2019 nog als een groeiende start-up.
Wil jij meedoen met dit nieuwe platform? Neem dan contact met ons op
 via

WERKEN VOOR WEBHULP

Je bent ZZP-er of zelfstandig professional? Schrijf je vrijblijvend bij ons in en ontvang uitnodigingen voor leuke WebHulp klussen.

→ Werken voor WebHulp

EXPERT WORDEN BIJ WEBHULP

Wij zijn altijd op zoek naar experts om ons netwerk uit te breiden. Op welk vak ben jij echt de super expert?

→ Aanmelden als Expert