Oplossingen

Website Oplossingen = Denken in oplossingen

Er zijn veel wegen die naar Rome leiden. Dus wat is nu de beste oplossing voor jouw probleem.

Samen met een expert brainstormen. Iemand die kan vertalen tussen praktijk en theorie. Om vervolgens te kiezen voor de beste oplossing binnen jouw budget. Dat is waar wij iedere dag gelukkig van worden. Online marketing zonder moeilijke kreten.

WebHulp is jouw project manager. Je vertelt één keer wat je graag zou willen bereiken.  Samen denken we na over de website oplossing die het beste bij jouw bedrijf en budget past en wij gaan voor je aan de slag.

Gelukkig, mijn website doet het weer

Ik zit op LinkedIn en het levert ook echt wat op

Problemen met je website kunnen heel uiteenlopend zijn, maar wat het probleem ook is, je wilt dat het goed wordt opgelost.

WebHulp is jouw project manager. Je vertelt één keer wat je probleem is. Samen denken we na over de oplossing die het beste bij jouw bedrijf past en wij gaan voor je aan de slag.

Wat moet ik nou op LinkedIn posten als bedrijf zodat ik er meer uit kan halen?

Probeer een goede balans te vinden tussen serieuze content, bijvoorbeeld met persberichten, blogartikelen, bedrijfsnieuws – en grappige weetjes. Doe je het goed dan scoort je bedrijfspagina ook bij Google.

Ik bespaar veel geld op mijn Google Adwords

Ik heb veel nieuwe abonnees op mijn nieuwsbrief

Iedere maand geef ik bakken geld uit aan advertenties op Google met Adwords. Ik heb alleen het idee dat het niet meer werkt.

De meeste bedrijven die gebruik maken van Google Adwords hebben totaal geen strategie. Ze zetten veel te veel algemene zoekwoorden in, die vaak te duur zijn, in plaats van specifieke woorden die passen bij de dienst of product.

Vroeger kreeg ik leuke reacties op mijn maandelijkse nieuwsbrief. Dat is gestopt. Wat doe ik verkeerd?

Door het bieden van meerwaarde zorg je ervoor dat mensen de moeite nemen om jouw nieuwsbrief te lezen. Als je ze namelijk iets aanbiedt waar ze op zitten te wachten of het ze spreekt zullen ze eerder geneigd zijn om bij je te bestellen.

De SEO check geeft inzicht over mijn website

Mijn website ziet er op mobiel precies hetzelfde uit.

Uit het rapport blijkt dat mijn site veel fouten bevat. Maar ik ben geen expert en heb geen idee wat ik moet doen.

Als je een SEO expert inhuurt zorg je ervoor dat al deze kleine klusjes snel en correct worden afgehandeld. Jij heb dan weer tijd voor waar jij goed in bent en hoef je je niet te verdiepen in materie wat je niet interesseert.

Mijn nieuwe website zou responsive moeten zijn maar komt niet goed in beeld op mijn telefoon.

Een WordPress Expert weet welke instellingen ervoor zorgen dat je site er ook goed op mobiel uitziet. Vaak heeft hij of zij maar een uurtje nodig en alles staat goed, terwijl je zelf uren aan het prutsen bent.

Statistieken

Onze Oplossingen

WORDPRESS WEBSITES
97%
ONLINE MARKETING SYSTEMEN
76%
BEHEERSBARE CRM's
61%
CONVERSIES VERHOGEN
53%
Wat we doen

Onze Missie

Wij vormende de verbindende schakel tussen jouw online inspanningen en een flexibele inzet van expert om samen jouw doelen te verwezelijken.

  • MKB Bedrijven
  • Zelfstandig Professionals
  • E-commerce Platformen
  • Social Impact Projecten
  • Non-profit Organisaties

Stel jouw vraag en kom in contact met onze experts!