WordPress Website Maken

Hulp nodig bij een WordPress Website maken?

WordPress is een content management systeem (CMS), waarmee je op een eenvoudige manier een website kunt maken of laten maken.

Over WordPress zijn volgens Google meer dan 36 miljoen pagina’s vol geschreven. Toch proberen wij nog wat toe te voegen aan die informatie namelijk dat WordPress een systeem is dat uitermate geschikt is voor bedrijven. Je kunt zelf een begin maken met je website, je kunt een ontwerper een mooie layout laten maken, je kunt plugins kopen of gratis downloaden. Je marketing medewerker kan bloggen, sales kan de shop beheren en iedereen kan met het systeem overweg.

Het is dus net een soort Lego. Met de juiste bouwstenen kom je een heel eind. En kom je er even niet uit? Of weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op en onze WordPress experts helpen je verder.

Een WordPress website laten maken

WordPress Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is WordPress en wat kun je ermee?

WordPress is vrije weblog-software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public License wordt gepubliceerd. Het concept is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een grotere groep ontwikkelaars ondersteund.

Het is het meest gebruikte content management systeem. Zoekmachines zoals Google en Bing ondersteunen actief deze open source software.  Alternatieven zoals Joomla en Drupal worden steeds minder gebruikt.