Overzetten naar WordPress

Hulp nodig bij een website overzetten naar WordPress?

Is het design van je website nog best netjes maar laat de techniek te wensen over? Laat dan je site overzetten naar WordPress.

Maak je website in één keer zoekmachine vriendelijk. Los de fouten op die RankingCoach of Marketgoo je laten zien in zo’n website scan. Word weer baas over je eigen site. Volledig beheer, volledige toegang. En uiteraard met hulp van onze experts mocht je een keer tegen een vraag aanlopen waar je zelf net niet het antwoord op weet. Een oude blog omzetten, inhoud behouden, inkomende links aanpassen. Wij verzorgen het gehele traject.

Je huidige website laten overzetten naar WordPress

WordPress Conversie Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is WordPress en wat kun je ermee?

Een WordPress website laten maken

WordPress is een veel gebruik content management systeem en super geschikt voor de zoekmachines.

Waar je vooral op moet letten bij het overzetten van een oude website naar een WordPress website is dat je ervoor zorgt dat je oude links van je website goed doorverwijzen naar de nieuwe pagina’s zodat je huidige positie in Google bewaard blijft.