One Page Website

Hulp nodig bij een One Page Website?

Het woord zegt het al: in plaats van een uitgebreide site één hele lange pagina waar alles op staat.

Soms heb je gewoon geen uitgebreide website nodig. Een one page website vereist geen ingewikkelde technische functies en is zo in elkaar gezet. Ook op een mobiel werkt een website met slechts 1 pagina perfect. Snel en overzichtelijk alle relevante informatie.

Vaak vindt men het lastig om een complete website in één keer goed te vullen. Een one pager kan dan een goede oplossing zijn om wel snel online aanwezig te zijn om daarna rustig te werken aan de complexe website.

Dit design, ook wel pageless design of single-page website design genoemd, wordt de gewoonte van het via een menu of via linkjes van pagina naar pagina klikken doorbroken en wordt een andere structuur gekozen. De website heeft maar één hele lange pagina.

Zonder door te klikken zien gebruikers alle belangrijke content en de navigatie door de one-page website is heel gemakkelijk.

 

 

Een one page website is een website van slechts 1 pagina

One Page Website Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is een One Page Website en wat kun je ermee?

Een one page website als thema site

Dit type websites zijn ook goed in te zetten voor thema websites of tijdelijke actie websites.

In het ideale geval wordt de bezoeker op een one page website meteen naar de conversie geleid.

Daarom hebben one pagers onderaan bijna altijd een call-to-action die uitnodigt om te kopen, aan te melden, te bestellen, deel te nemen. En die CTA is nou net het belangrijkste van een website.  Ze worden ook vaak samen gebruikt met squeeze pages en clickfunnels.