Info Formulieren

Hulp nodig bij Slimme Info Formulieren?

Contact formulieren, bestel formulieren, slimme formulieren zijn een onderdeel van iedere goede website.

Gravity Forms is een super handige plugin om info formulieren te maken in WordPress. Gravity Forms gaat verder dan andere formulieren plug-ins. Deze formulieren zijn programmeerbaar. Per formulier kan je instellen wat er moet gebeuren, koppelingen met bijvoorbeeld een database of direct met iDeal betalen. Gravity Forms kan het allemaal. 

Info formulier in WordPress maak je met Gravity Forms

Gravity Forms Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat zijn slimme formulieren en wat kun je ermee?

Hoewel we graag even bellen en helemaal gewend zijn aan chatten is een formulier nog steeds een perfecte manier om contact te maken of een order te verwerken.

Gravity Forms komt in dit geval al snel om de hoek kijken, omdat het een ontzettend krachtige plug-in is met veel mogelijkheden. En hij werkt niet alleen naadloos samen met WordPress maar ook met bijvoorbeeld Mailchimp of een klanten-database.

En wat dacht je van automatisch iDeal betalingen ontvangen? Laat onze experts helpen het maximale uit je website formulieren te halen!