iDeal Integreren

Hulp nodig bij iDeal integreren in je website?

Met iDEAL kan je als bedrijf je klanten veilig en gemakkelijk online laten betalen. De klant betaalt direct vanaf zijn bankrekening via zijn vertrouwde bankomgeving, snel en veilig.

Toch blijkt dat het integreren van iDeal soms niet zo makkelijk gaat. Het juiste bestelfomulier, de perfecte emails ter bevestiging en uiteraard alle service voorwaarden.

Online betalen met Ideal

iDeal Integratie Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is iDeal en wat kun je ermee?

De integratie van iDeal in jouw webshop of website is in veel gevallen gemakkelijk te realiseren door middel van bestaande modules en plug-ins. Deze oplossingen worden vaak gratis en soms betaald door verschillende payment providers aangeboden.

Het is logisch dat een psp voor zoveel verschillende website- of webshop systemen een plug-in ontwikkelt. Hoe meer systemen er ondersteund worden hoe meer potentiële klanten er in de markt zijn en hoe meer geld zo’n psp dus kan verdienen.

Wij adviseren vaak Mollie.nl maar ook Pay en MultisafePay zijn goede opties. Dit verklaart ook waarom veel iDeal integratie plug-ins en modules perfect werken op de software platformen die beschikbaar zijn.