LinkedIn

Hulp nodig bij Linkedin?

Hoe zet je social selling in met LinkedIn om meer omzet en klanten te krijgen?

Social Selling is een proces waarbij je nieuwe zakelijke contacten zoekt binnen je sociale netwerk als onderdeel van het verkoop proces.

Belangrijk is dat als je op LinkedIn een profiel aanmaakt dat je dat doet met jouw klant in gedachte. Trek hiermee de juiste personen aan die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Door waardevolle informatie met deze contacten te delen bouw je aan een online relatie en dat kan gaan zorgen voor meer omzet en/of nieuwe klanten.

LinkedIn en social selling

Linkedin Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is Linkedin en wat kun je ermee?

Linkedin is een sociale netwerksite die zich specifiek richt op professionals. Het basis abonnement is gratis.

Linkedin noemt zichzelf dan ook het grootste professionele netwerk ter wereld, en telt al meer dan 450 miljoen gebruikers uit meer dan 200 landen. Ze willen professionals van over de hele wereld bij elkaar brengen zodat ze succesvoller en productiever zijn.