Facebook

Hulp nodig bij Facebook?

Hoe zet je social selling in met Facebook om meer omzet en klanten te krijgen?

Relevant blijven is super belangrijk.

Sociale media kanalen worden voortdurend overspoeld met nieuwe berichten. Door actief met je account bezig te zijn en continue nieuwe inhoud te delen met je volgers blijf je relevant. Geef commentaar als er iets gepost wordt over jouw product of dienst, like berichten van jouw volgers en post regelmatig nieuwe berichten die gaan over de markt waar jij je in begeeft. Richt je op de juiste groepen en influencers.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, gebruik relevante hashtags en deel je content met de juiste mensen. Dit zal niet alleen je bestaande online relaties versterken, meer vertrouwen scheppen in je product of dienst maar ook zorgen voor een duidelijke online presence.

Facebook en social selling

Facebook Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is Facebook en wat kun je ermee?

Facebook en social selling

Facebook is een online sociaal netwerk website en het gelijknamige bedrijf waarvan het hoofdkantoor staat in Menlo Park, Californië, Verenigde Staten. Mark Zuckerberg is medeoprichter en algemeen directeur.

Facebook is het meest gebruikte sociale medium onder mensen van 50 jaar en ouder. Gebruikers kunnen een persoonlijk profiel aanmaken en daarna kunnen vrienden worden toegevoegd. Wanneer jouw Facebookvrienden foto’s of een status delen, verschijnt dit in je tijdslijn. Natuurlijk kun je zelf ook een berichtje plaatsen, een post.

Er zitten 10,4 miljoen Nederlanders op Facebook, waarvan 7,5 miljoen dagelijkse gebruikers. In de leeftijdsgroep 40 tot en met 64 jaar zit 77% op Facebook. In 2016 was dit nog 72%. Een lichte stijging dus.