Yoast WordPress

Hulp nodig bij Yoast WordPress?

De SEO plugin van Yoast is misschien wel de bekendste plugin.

Heb je hulp nodig bij zoekmachine optimalisatie? Welke SEO plug-in heb je nodig die je helpt om naar de sterren te reiken? Yoast SEO is de originele plugin voor WordPress SEO sinds 2008. Het is de favoriete tool van miljoenen gebruikers, van de bakker om de hoek tot enkele van de meest populaire sites op aarde.

Met Yoast SEO krijgt je een solide toolset waarmee je kunt streven naar die nummer één plek in de zoekresultaten. Soms kom je er echter niet uit met Yoast.

Alle lampjes groen, de juiste teksten, genoeg tekst. Dan roep je de hulp in van een expert.

Maak gebruik van Yoast om je website te optimaliseren voor de zoekmachines

Yoast WordPress Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is Yoast WordPress SEO en wat kun je ermee?

Door de vele mogelijkheden kan het zijn dat je de weg soms een beetje kwijtraakt. Ondanks dat er in deze WordPress SEO plugin ontzettend veel uitleg staat, is alles nog niet voor iedereen duidelijk.

Met de tool van Yoast kun je de content van je website checken op leesbaarheid (readibility) en vindbaarheid voor de zoekmachine (SEO). Hiervoor voer je per pagina een focus zoekterm in, waarop je wilt worden gevonden. De plugin werkt hierbij met een “stoplicht”: een groen bolletje is goed, bij oranje of rood valt er nog iets te verbeteren. De plugin geeft hier dan ook suggesties en tips voor.