Keyword Onderzoek

Hulp nodig bij Keyword Onderzoek?

Goed gevonden worden begint met de juist trefwoorden.

Keywords heten ze in het Engels. Zoekwoorden, trefwoorden of steekwoorden, allemaal dezelfde benaming van de woorden die je klant gebruikt om te zoeken. En vrijwel iedereen gebruikt tegenwoordig meerdere woorden tegelijk om te zoeken. Dan hebben we het over zoektermen.

Zo zal iemand eerder zoeken op “Hotel + Plaatsnaam” dan alleen op het losse woord “hotel”. Ook door het zoekadvies van bijvoorbeeld Google (Bedoelde u…) zijn het bijna zoekzinnen geworden.

Door de juiste woorden te gebruiken kom je organisch hoger in zoekmachines met de juiste zoekwoorden en krijg meer websiteverkeer.

Keyword onderzoek is onderdeel van het zoekmachine optimalisatie proces

Keyword Onderzoek Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is een Keyword Onderzoek en wat kun je ermee?

Het doel is om uiteindelijk te bepalen welke zoektermen relevant en interessant genoeg zijn om op gevonden te worden.

Keyword of zoekwoord onderzoek begint vaak met brainstormen. Denk de potentiële klant in een probleem “er brand een rood lampje in mijn auto”  of zoekt de klant naar de oplossing “mijn brandstofpomp is kapot”.  Of wil je juist op beide manieren gevonden worden.

Je wilt vage begrippen, containerwoorden en te algemene kreten vermijden. Onze experts helpen je graag met een SEO Keyword Onderzoek.