Shop Advertenties

Hulp nodig bij Shop Advertenties?

Hoe maak je het beste reclame voor je (web)winkel?

Met Shopping-campagnes kan je jouw producten promoten door gebruikers uitgebreide informatie over het aanbod te geven voordat ze ook maar op een advertentie hebben geklikt.

Als je bedrijf meerdere fysieke winkels heeft, zoals winkels, restaurants of autodealers, zijn shop advertenties onderdeel van de complete customer journey.

Je gebruikt shop advertenties om online en winkelvoorraad te promoten, meer verkeer naar je website of fysieke winkel te genereren en relevantere leads te vinden.  Ze meer zijn dan gewone tekstadvertenties: ze tonen gebruikers een foto van het product met daarbij een titel, prijs, winkelnaam, enzovoort. Deze advertenties geven gebruikers een duidelijk beeld van het product.

Shop advertenties - Online advertentie voor je webshop

Shop Advertenties Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is Shop Advertenties en wat kun je ermee?

Wist je dat je mensen die in de buurt van je winkel lopen met een Facebook advertentie naar je winkel kan lokken? Of dat je toeristen die vlakbij op een camping staan of in een vakantiepark zitten met het zelfde soort advertentie naar je winkel krijgt?

Je kan namelijk een speciaal soort Facebook advertentie (met routebeschrijving naar jouw winkel!) maken die aan mensen vertoont wordt die zich vlakbij jouw winkel bevinden.

Omdat deze mensen toch al vlakbij zijn heb je grote kans dat ze binnenstappen. Je moet ze natuurlijk wel een hele leuke advertentie laten zien