Remarketing

Hulp nodig bij Remarketing?

Remarketing is een advertentiemethode ook wel retargeting genoemd.

Mensen die bijvoorbeeld jouw website hebben bezocht kan je opnieuw benaderen. En daarvoor gebruik je advertenties. De bedoeling van die advertenties is bezoekers alsnog te verleiden tot een conversie.

Social remarketing

Je wilt voorkomen dat bezoekers jouw website één keer bezoeken, dan verlaten om vervolgens nooit meer terug te komen. Via een remarketing advertentie kunnen deze bezoekers opnieuw benaderd worden. Social media is een handig middel om via advertenties de remarketing doelgroep te bereiken. Zo heeft Facebook een Facebook pixel waarbij er specifiek geadverteerd kan worden op jouw websitebezoekers.

Online adverteren - remarketing

Remarketing Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is Remarketing en wat kun je ermee?

Online adverteren - remarketing

Je kent het wel: na het online shoppen kom je ineens overal advertenties tegen van de webwinkel die je recentelijk hebt bezocht. Dit wordt nog wel eens als irritant ervaren.

Hoewel je met inbound marketing een betere ervaring kunt creëren blijven bedrijven het toch inzetten. Dit komt omdat in de meeste gevallen converteert maar slecht 2% van de websitebezoekers bij het eerste bezoek. Dat betekent dat maar liefst 98% van de bezoekers de website verlaat zonder een conversie (zoals een aankoop of een ingevuld formulier) te hebben verricht.

Remarketing biedt dus enorm veel mogelijkheden voor bedrijven.