Bing Ads

Hulp nodig bij Bing Ads? (Microsoft Advertising)

Bing is een zoekmachine. Lang niet zo groot als Google maar wel de zoek-kracht achter alle Microsoft producten.

Bing Ads heet tegenwoordig Microsoft Advertising. Het verschil tussen Bing Ads en Google Ads is klein. Beiden zijn advertentieprogramma’s gelinkt aan zoekmachines die websites indexeren.

Het aandeel van Bing in de zoekmachinemarkt gaat richting de 10%. Veel bedrijven hebben Bing Ads nog niet ontdekt als online marketing kanaal. Dit levert een mooie kans op. Minder kosten, betere conversies. 

En doordat Bing de standaard zoekmachine is bij veel systemen van Microsoft is het een zoekmachinemarketing kanaal dat aanvullend is op andere netwerken zoals Google Ads.

Online Adverteren bij Bing Ads of Microsoft Advertising

Bing Ads Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is Linkedin en wat kun je ermee?

Bing en Google hechten waarde aan kwaliteit content en hebben een andere methode van indexeren. Zo vindt Bing afbeeldingen en Social Media belangrijker dan Google die op zijn beurt weer teksten belangrijker vindt.

Bing neemt zoekwoorden letterlijker op waar Google zich meer op de betekenis van de zoekwoorden richt. Dit resulteert in relevantere zoekresultaten. Als het gaat om het zoeken naar video’s wint Bing, doordat zij een overzicht met videothumbnails tonen in plaats van een lange lijst.