Mailchimp Beheer

Hulp nodig bij Mailchimp?

MailChimp is een marketing automatiseringsplatform en een e-mailmarketingservice.

Dankzij MailChimp kan iedereen een nieuwsbrief versturen. Maar wat zet je er in? En hoe bouw je aan de lijst? Op het juiste moment de juiste email versturen aan de juiste groep mensen is nog een vak apart. De experts van WebHulp helpen je met het opzetten van een e-mail marketing campagne.

Volgens de VLA-Methode de juiste follow-up geven op het juiste moment.

MailChimp Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is Mailchimp en wat kun je ermee?

Met e-mailmarketing kun je specifieke content naar gesegmenteerd publiek sturen, inschrijvingen werven en de klanttevredenheid verhogen. Dat maakt e-mailmarketing bijzonder interessant.

MailChimp maakt het mogelijk om e-mails en nieuwsbrieven op te maken en te versturen. Koppel je website met Mailchimp en zorg er voor dat inschrijvingen voor de nieuwsbrief automatisch worden toegevoegd in jouw klantenlijst.