Email Marketing

Hulp nodig bij Email Marketing?

Emailmarketing is een vorm van direct marketing en heeft nog steeds de hoogste Return On Investment. Door jouw volgers de keuze te geven om makkelijk af te melden blijft dit marketing kanaal ondanks de AVG alleen maar groeien.

Uit het onderzoek van Salesforce  blijkt dat zelfs 92% van de marketeers een positieve ROI behaalt met email marketing. De ROI  is met name zo hoog, omdat het een zogenaamd ‘focus-kanaal’ is.

Als men jouw bedrijfsmail opent, ziet iemand alleen jouw boodschap. Dat is bij veel andere kanalen met enkele en soms zelfs tientallen concurrenten veel lastiger. Gebruik jij al email marketing systemen?

Email marketing inzetten om te communiceren met je klanten

Email Marketing Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is Email Marketing en wat kun je ermee?

Deze vorm van marketing wordt ingezet voor huidige of potentiële klanten die je hebt verzameld in een mailinglijst.

E-mailmarketing kan op verschillende manieren worden gebruikt:
* Het verkrijgen van een betere merk- en klantloyaliteit
* Het verwerven van nieuwe klanten
* Bestaande klanten benaderen om opnieuw een aankoop te doen
* Communiceren van promotionele aanbiedingen