Bloggen

Hulp nodig bij Bloggen?

Het woord blog of bloggen heb je vast al duizend keer gehoord. Iedereen is er ooit enthousiast mee begonnen. En ondertussen lijkt het er niet meer van te komen.

Tijd om de hulp in te roepen van professionele blog experts van WebHulp. Wij zorgen voor de juiste teksten die aansluiten bij de customer journey. SEO vriendelijke teksten op basis van een gedegen zoekwoorden onderzoek. Iedere dag, iedere maand? Jij bepaalt de frequentie, wij doen de rest.

 

Bloggen, heb jij er ook zo'n moeite mee?

Blog Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is bloggen en wat kun je ermee?

Google krijgt iedere seconde 63.000 zoekopdrachten. Jouw blog kan precies het antwoord op de vraag geven. En scoren in Google wordt makkelijker!

Content is nog steeds king. Google wil dat de beste pagina’s boven komen drijven als iemand iets zoekt of wil weten en niet degene die de beste trucjes toepast. Dus een blog die mij helpt, een blog met informatie of misschien wel een instructie video: op zo’n website blijf ik langer rondhangen en kom ik vaker terug.

Waardevolle content zal nu nog beter scoren dan vroeger. Tijd om te bloggen!