Marketing Plan

Hulp nodig bij je Marketing Plan?

Sinds de komst van “het internet” is marketing een steeds groter deel van het gehele marketing & sales proces geworden.

Vroeger was de algemene opvatting dat een een marketingplan moest beschrijven hoe je inspeelt op de markt met als doel zoveel mogelijk verkopen. Tegenwoordig is de klant of de consument mondiger. Zoeken op internet, lezen van beoordelingen, ervaringen van anderen, alles telt mee voordat die aankoop gedaan wordt.

Wanneer heb jij voor het laatst je marketing plan doorgenomen? Is de complete customer journey nog wel zoals je denkt? Laat onze marketing experts jou helpen met het updaten van je (online) marketing plan of het uitwerken van een compleet nieuw plan.

Is jouw marketing plan nog wel up-to-date?

Online Marketing Expert

Wie gaat jou straks helpen? Maak kennis met de mensen achter WebHulp.  Experts die jou graag helpen met het oplossen van je grootste uitdaging.

Ons netwerk team van specialisten en zelfstandig professionals behaalt resultaten door creativiteit te combineren met ervaring. WebHulp is jouw projectmanager voor kleine en grote klussen. Wil jij je aanmelden als expert?

Vraag Om Hulp

Wat Is Je Grootste Uitdaging?

Iedereen wil ervoor zorgen dat de website het goed doet. Uiteindelijk heb je een site die tot doel heeft dat het iets oplevert.
Maar soms zit het even tegen… Dus maak hieronder je keuze zodat wij weten hoe we je kunnen helpen.

Waar We Ook Goed In Zijn

Een marketing plan maak je zodat je begrijpt wie je klant is, waar hij of zij naar op zoek is en hoe jij daar op kunt inspelen. Een professionele plannenmaker helpt je dit duidelijk te krijgen.
Adverteren op internet kan op verschillende manieren. Bij een zoekmachine, op een drukke website of via social media kanalen. Wie is je klant en waar bevindt die zich?
Bij het maken van een nieuwe website is het belangrijk om te weten wat het doel van de site is. Gaat het om een informatieve site, of ga je producten online verkopen?

Even met ons brainstormen?

Vertel ons je probleem. Wie weet kunnen we je helpen!

Wat is een marketing plan en wat kun je ermee?

Het marketingplan is een overkoepelende strategie, bestaande uit een aantal afzonderlijke onderdelen die allemaal met elkaar verbonden zijn. In de laatste jaren is marketing groter geworden dan sales.

Het helpt je om een duidelijk doel te formuleren en hier een strategie op te baseren. Een goede marketingstrategie is een langetermijngerichte, toekomstgerichte benadering van planning met als fundamenteel doel een duurzaam concurrentievoordeel te behalen. Laat onze experts jou helpen!